Kulisszatitkok a Toldi fogadóról

folder_openHírek, TÁMOP-3.3.10.

2014. december 10-én a Tessedik vendéglátós csapata üzemlátogatásra indult a Tokaj történelmi belvárosában fekvő Toldi fogadóba.
Kíváncsi csapatunk betekintést nyerhetett a fogadó minden zegébe-zugába. Megtekintettük a modern, jól felszerelt, klimatizált vendégszobákat, illetve betekintést nyerhettünk a felújított konyha és a hangulatos vendégtér mindennapi életébe. A diákok rácsodálkoztak azokra az eszközökre, melyeket eddig csak a tankönyvből vagy képekről láthattak. Megfigyelhettük a konyha helyiségeinek kapcsolódását illetve a konyha és az étterem összehangolt működését is. Kérdéseikre türelmesen válaszolt a konyhafőnök és az étteremvezető. Az üzemlátogatás végén bemutatót láthatunk a kávékülönlegességekből, majd lehetőségünk nyílt egy karácsonyi díszteríték megtekintésére.

Készítette: Erdélyi – Farkas Tímea

A rendezvény a TÁMOP-3.3.10. A-12-2013-0045 számú Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium projekt keretében valósult meg.

Szent Bazil Középiskola Kulisszatitkok a Toldi fogadóról Hírek TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Kulisszatitkok a Toldi fogadóról Hírek TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Kulisszatitkok a Toldi fogadóról Hírek TÁMOP 3.3.10.

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , , ,
Menü