„Sportos péntek” az „5 puttonyos Wellness ház”-ban

folder_openHírek, TÁMOP-3.3.10.

Az egészséges életmód nevében, 2014. december 11-én sportos napot szerveztünk Tessedikes diákjainknak.
A helyszín a Toldi fogadó wellness részlege volt. A diákok egy része nagy örömmel vette birtokba az úszómedencét, míg az óvatosabbak a kényelmes jacuzziban kezdték a „sportolást”. A medencében a kutyaúszó versenyt a vízilabda bajnokság követte, míg a parton szaunázással illetve relaxációs masszázzsal lazultak el a sportolásban kifáradt diákok. A mozgásban elhasznált kalóriát finom ebéddel pótoltuk. A háromfogásos menü szintén az egészséges életmód jegyében telt el.  A könnyű tárkonyos csirkeragu levest, sajttal-sonkával töltött csirkemell követte salátával, befejező fogásként pedig túrógombócot fogyasztottunk. Testileg és szellemileg megújulva érkeztünk vissza az iskolába.

Készítette: Kovalecz – Szabó Csilla

A rendezvény a TÁMOP-3.3.10. A-12-2013-0045 számú Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium projekt keretében valósult meg.

Szent Bazil Középiskola „Sportos péntek” az „5 puttonyos Wellness ház” ban Hírek TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola „Sportos péntek” az „5 puttonyos Wellness ház” ban Hírek TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola „Sportos péntek” az „5 puttonyos Wellness ház” ban Hírek TÁMOP 3.3.10.

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , , ,
Menü