Az Erő legyen veletek! – Ballagási ünnepség a debreceni Telegdiben

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola végzős diákjai április 30-án vettek búcsút iskolájuktól és a tanulóévektől.
Szent Bazil Középiskola Az Erő legyen veletek! – Ballagási ünnepség a debreceni Telegdiben Hírek

Az ünnepség kezdetén a tanulók a feldíszített osztálytermekben átvették ballagási tarisznyájukat, és az intézmény zászlóját követve felsorakoztak az iskola udvarán.
A hagyományos ballagási hangulatot Renthál Ilona, korábbi vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanulónk a „Régi dal” eléneklésével idézte meg, majd a végzősök nevében Győri Kitti irodai asszisztens tanuló búcsúzott a ballagó diákoktól; Farmasi József intézményvezető pedig útravalóul a következő gondolatokat fogalmazta meg: „Az élet egy kihívás, és csak az képes jóvá és naggyá válni, aki szembenéz a kihívásokkal! Kívánom, hogy legyetek jók és nagyok, hisz: ahol az Erő, ott semmi nincs veszve.”
A beszédek elhangzását követően a vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző, a gyakorló fodrász, a gyakorló kozmetikus, valamint az irodai asszisztens osztályok képviselői felkötötték szalagjaikat a nemzetiszínű zászlóra, ezzel is jelképezve az iskolával továbbélő közösségüket. Végezetül az ünnepséget a búcsút, a kívánságok teljesülését szimbolizáló színes léggömbök magasba engedése zárta.
Mint minden évben, ballagási ünnepségünk keretében díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákjainkat és átadjuk az „Év tanára” és „Év diákja” kitüntető címeket.
Kimagasló tanulmányi eredményéért könyvjutalomban részesült: a Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző osztályból: Tar Anikó, Vámos Alexandra Tünde, Pallós Enikő, Csík Alexandra, a Gyakorló fodrász osztályból: Fejér Georgina Flóra, Szuromi Hajnalka, Rédai Bernadett, Fekete Enikő, Suha Tímea, Szabó Réka, Hegedűs Judit Boglárka, a Gyakorló kozmetikus osztályból: Nagy Dóra, az Irodai asszisztens osztályból: Dihen Anita Ilona, Győri Kitti, Gerstneker Anett, Tóth Enikő, Szabó Erika, Rácz Dóra, Plébán Ildikó, Kovács Laura, Balogh Edina.
Az „Év diákja” a 2015/2016. tanében: Lukács Szabina, irodai asszisztens tanuló, aki az emlékplakett mellé a Zipper Kft. által felajánlott ajándékcsomagot, valamint az Azizi Pizza étterem ajándékutalványát is átvehette.
Az „Év tanára” a 2015/2016. tanévben: Kerekes Nikolett tanárnő.
Díjazottjainknak szívből gratulálunk, diákjainknak pedig sok sikert kívánunk a szakmai vizsgákhoz és az élet nagy kihívásaihoz!
Ballagó diákjaink névsorát a Hajdú-Bihari Napló április 30-i kiadása 5. oldalán közölte.
Nevelőtestület, Debrecen
További képek: http://bit.ly/1XsXDnF

Tags: , , , , , , ,
Menü