Pincér komplex szakmai vizsga a kisvárdai Tessedikben

folder_openHírek

A végzős diákok számára a május nemcsak a pihenésről, hanem a vizsgákra való felkészülésről is szól. A Pincér osztály számára összetett és koncentrálást igénylő megmérettetés várt a szakmai vizsgán.
Szent Bazil Középiskola Pincér komplex szakmai vizsga a kisvárdai Tessedikben Hírek

Az első vizsgatevékenységük az írásbeli volt 2016. május 13-án, ahol a pincér dokumentációs tevékenységéről adtak számot. Az elméletet a gyakorlati vizsgatevékenység követte, amely négy részfeladatból tevődött össze. Menükártya készítése és hozzá illő díszterítés, ahol a tanulók megmutathatták kreativitásukat is; ételek angol felszolgálási módban való szervírozása; különleges élőmunka végzése a vendég előtt és számla írása.
A feladatokat diákjaink a legjobb tudásuk szerint oldották meg. Végül szóban is bizonyítaniuk kellett, hogy a három év alatt eredményesen sajátították el a szakmai tudás elméleti részét, valamint idegen nyelven is eligazodnak a vendéglátás területén. A tanulók felkészültségének és a szakoktató, a tanárok odaadó, lelkiismeretes munkájának köszönhetően sikeres szakmai vizsgát tudhatnak maguk mögött pincér szakosaink.
A vezetőség és a magam nevében szívből gratulálunk és további sok sikereket kívánunk számukra!
Balázs Anita, osztályfőnök
A vizsgáról még több kép a facebookon!

Tags: , ,
Menü