Bővül a kozmetikai termékek palettája

Szent Bazil Középiskola Bővül a kozmetikai termékek palettája Hírek Nyíregyházi Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus KözépiskolaA CLARENA és APIS lengyel kozmetikai termékek bemutatójára került sor 2017. október 19-én, a Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium nyíregyházi kozmetikai tanszalonjában.

A tanulók kíváncsian várták az előadást, melyen nagy létszámban vettek részt.

A Clarena és Apis kozmetikai termékek Lengyelországból származnak. Debrecenben, a Füredi úti Elit Szépségszalonban található a cég képviselete. A rendezvényen jelen volt a cégtulajdonos és a cég kozmetikai trénere is.

A számunkra ismeretlen termékeket igen színvonalas előadás keretében ismerhettük meg közelebbről. Bemutatták a termékek széles skáláját, ezen kívül két terméksort a gyakorlatban is megismerhettünk. A tanulók fegyelmezetten hallgatták a kozmetikusok előadását, majd kérdésekkel bombázták őket.

A második részben az egyre inkább elterjedt szempilla-hosszabbítás újabb lehetőségeit ismertették az oktatók Ezen felül egy tartós szemöldök- és szempillafestési eljárást ismertettek, a tanulók nagy örömére.

Az előadás színvonalas keretek között zajlott. Saját magam és a diákok számára is újdonsággal szolgált és maradandó élményben részesített bennünket.

Fábiánné Jászai Kata, kozmetikus oktató

A termékbemutatón készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2ltiYmv

 

Tags:
Menü