„Tallér”-os látogatáson a kisvárdai Irodai titkárok

Szent Bazil Középiskola „Tallér” os látogatáson a kisvárdai Irodai titkárok Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A végzős Irodai titkár szakos tanulóinkkal október 26-án, Rendezvény- és programszervezés gyakorlati óra keretében – Kovács Adrienn tanárnő megszervezésének köszönhetően – látogatást tettünk a Nyírtass külterületén lévő Magyar Talléros Rendezvénycentrumba.

A helyszín egy varázslatos környezet, szavakkal alig leírható csodálatos miliő. A rendezvényközpont menedzsere, Nagy János szívélyesen fogadott bennünket, majd körbekalauzolta a csapatot a meseszép birodalmon, a vintage és az exclusive helyszínen, melyekhez különböző típusú kertek is tartoztak.

Közben gyakorlati tapasztalatokat osztott meg velünk, készséggel válaszolt a tanulói kérdésekre. Diákjaink testközelből láthattak helyszíni adottságokat, dekorációs lehetőségeket, a rendezvények lebonyolításául szolgáló tárgyi feltételeket.

Tájékoztatást kaptunk a rendezvényszervezés, -tervezés lépéseiről, menüsor-összeállításról, ültetési rendről, az egyedi igények megvalósításáról és még számos más érdekes dologról, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek felejthetetlen élményekkel, emlékekkel gazdagodjanak egy adott rendezvény kapcsán. Leginkább esküvőknek, születés- és névnapoknak, baráti összejöveteleknek, családi és céges buliknak ad otthont a Talléros, amely festői környezetével páratlan hangulatot, kikapcsolódást nyújt az ott tartózkodóknak.

Köszönjük a rendezvényház részéről a kedves fogadtatást és a sok hasznos ismeretet. Fantasztikus napot zártunk és nem utolsósorban valamennyien feltöltődve érkeztünk vissza az iskolába.

Oroszné Radóczi Erika, osztályfőnök

Tanulói vélemény:

„Amikor megérkeztünk, egy gyönyörű táj tárult a szemünk elé. Az udvaron egy japán kiskert van kialakítva, ami csodálatos. Nem sokszor láthatunk ilyet. Rengeteg kisebb filagória, kápolna volt, amelyeknek a legapróbb kis része is gyönyörűen ki volt faragva. Majd lementünk a hátsó részre, ahol láthattunk egy mesterséges tavat is, rajta egy jachtot. Gyönyörű boltív volt a tó felett, egy szív alakú forma. A fűthető rendezvénysátor előtt olyan székek helyezkedtek el, amely világítani is tud, a színét pedig mi választjuk ki. A nagyobbik teremben 100 fő alatt nem vállalnak rendezvényeket, hiszen akkora helyiség áll rendelkezésre. Gyönyörű kristálycsillárok tárultak elénk, még a csempézett padló is gyönyörű volt. Sok apróság volt, ami magával ragadta az ember tekintetét. Például a virágból kirakott páva, a tortaszállító elektromos autó stb. Összességében nem lehet megfogalmazni a látványt, amely fogadott minket. Köszönjük az élményt.” (Gy. F. 14. évfolyamos Irodai titkár szakos tanuló)

A kirándulásról készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2kJSHAC

Tags: , ,
Menü