Rendhagyó osztályfőnöki órák a Szent Bazilban

Szent Bazil Középiskola Rendhagyó osztályfőnöki órák a Szent Bazilban Hírek Nyíregyházi Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola
A Szent Bazil Középiskola nyíregyházi tagintézményében 2017. november 30-án rendhagyó osztályfőnöki órára került sor a 13-os vám,- jövedéki és termékdíj ügyintéző osztály számára, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete szervezésében a Jövő tudatos adózói programja témakörben.

Az előadás célja, hogy segítsenek a diákoknak az adózási kérdésekben való eligazodásban, a munka világába való belépésben, felkészítsék őket jogaikra és kötelességeikre, megértessék azokat a szabályokat, amelyekkel minden dolgozó-vállalkozó állampolgár előbb-utóbb találkozni fog.
Természetesen mindezt gyakorlatiasan, érthetően mutatták be, hiszen a végső cél az, hogy a diákok az adózás területén, majdani munkahelyükön tudatosabbá és magabiztosabbá váljanak.
A hallgatóság nagy érdeklődéssel figyelte az előadót és számos általános és egyénre szabott kérdést tett fel az óra végén. A téma sikerét jelzi, hogy az időkeret túllépve körbevették a szakértőt és további hasonló órák tartására kérték
Köszönjük a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének, hogy ilyen hasznos és érdekes programot valósítottak meg.

Tags: , ,
Menü