Szintvizsga – Debrecen 2018.

Szent Bazil Középiskola Szintvizsga   Debrecen 2018. Debreceni tagintézmény Hírek Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

Sütöttek – főztek, felszolgáltak, mértek, számlát töltöttek a Szent Bazil Oktatási Központ Bán utcai Tagintézményének kilencedikes diákjai. A szintvizsgán bizonyítaniuk kellett tudásukat, valamint a szakmára való rátermettségüket.

A Hajdú – Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében létrejött szintvizsgán az eladó, pincér és szakács diákoknak számot kellett adniuk tudásukról 2018. április 11 és 12-én.

A diákoknak el kell érniük azt a szakmai szintet, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a duális képzés részeként tanulószerződést köthessenek gyakorlati helyekkel. A fiatalok minden tudásukkal és bátorságukkal felvértezve legyőzték az első akadályt. Az eladók 3,88, a pincérek 4,13, a szakácsok pedig 3,5-ös átlaggal teljesítették a vizsgát.

Minden vizsgázó szintvizsga bizonyítványt szerzett, melynek birtokában megkezdhetik a nyári szakmai gyakorlatot. A gyakorlat megkezdésének másik feltétele a sikeres év végi bizonyítvány, így a tanév utolsó időszakában szintén nem lustálkodhatnak, felkészültségüket a tantermi órákon kell bizonyítaniuk.

Ezúton szeretnénk megköszönni a felkészítő tanároknak a munkáját, a diákoknak pedig nagyon sikeres gyakorlati munkát és jó tanulást kívánunk!

Tantestület, Debrecen

A szintvizsga képeit itt nézhetjük meg: https://bit.ly/2s8jeIG

Tags: , , ,
Menü