Nem Adom Fel!

A Nem Adom Fel Alapítvány, 2018. szeptember 13-án ünnepelte, a Böjte Csaba által alapított Szent Ferenc Alapítvány elindulásának 25 éves jubileumát és a Nem Adom Fel Alapítvány által szervezett Jobb Velünk a Világ! rendezvénysorozat 10 éves évfordulóját.

Ezen a napon több ezer gyerekkel együtt ünnepeltek a Szent Bazil Középiskola nyíregyházi tanulói is a Papp László Sportarénában.

A Nem Adom Fel Alapítvány alapelve: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”.

Elsődleges céljuk az, hogy segítsenek a fogyatékossággal élőknek abban, hogy felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület.

Az alapítvány elnökének és a meghívott előadók köszöntőjét a Nemadomfel Együttes showműsora színesítette, melyben mozgássérült, hallássérült, értelmi sérült táncosok, zenészek és énekesek léptek fel.

A rengeteg gyereket megmozgató esemény végén Böjte Csaba atya üdvözölte a résztvevőket, majd lélekfrissítő példabeszéde után közös imádkozással zárta a színvonalas rendezvényt.

A lelki felfrissülés után a Városligetben töltöttünk el néhány kellemes órát. A Hősök tere és a Vajdahunyad várának megtekintése után a fiatalok csónakázhattak vagy vízibiciklizhettek a tavon vagy annak partján tölthették el a szabadidőt.

Köszönjük ezt a szép napot!

Nyíregyházi tantestület

Képek a facebook oldalunkon láthatók!

Tags: ,
Menü