Mondd, te kit választanál?

 

A nyíregyházi Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola 2018. október 18-án immár sokadik alkalommal rendezte meg képzőnk az őszi időszakban esedékes pályaválasztási Nyílt Napját Móricz Zsigmond 24 szám alatt található telephelyén.

Az előzetes beharangozónak köszönhetően az érdeklődés nem maradt el az idén sem. A 2019/20-as tanévben 8 osztályra induló képzéseink közül a szakács, pincér szakközépiskolai és az egészségügyi és szépészeti ágazatban hirdetett szakgimnáziumi képzések tűntek a legnépszerűbbnek. Az érdeklődő tanulók számára egy interaktív, ugyanakkor játékos és hasznos délelőttel készült tantestületünk.

Három különböző állomáson ismerkedhettek meg intézményünkkel: az első etapban elméleti tesztekkel, kis totókkal vártuk a diákokkal, majd miután megmozgatták agysejtjeiket, lehetőséget adtunk ügyességük bemutatására is. A felújított tankonyhánkban és pincérkabinetünkben végzős pincér tanulóink és mestervizsgás szakács oktatónk, Juhász Mónika közreműködésével közösen készültek a finomabbnál finomabb linzer sütemények. Ezután együtt ismerkedtünk a szalvétahajtogatás tudományával, majd Jeney Zoltán tanár úr tartott egy rögtönzött „hogyan legyen jó frizuránk 5 perc alatt” bemutatót igényes fodrász tanszalonunkban.

Az érdeklődők előzetes tanúbizonyságot tettek rátermettségükről és reméljük, hogy ismerősként üdvözölhetjük majd őket iskolánkban a következő tanévben!

A nyíregyházi tantestület

A nyílt nap képeit itt láthatjuk: https://bit.ly/2zbbrxf

 

Tags: ,
Menü