„Jótól jót tanulni”

Az idén 60 éves Ilcsi Szépítő Füvek márka több, mint 10 éves partnere a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola nyíregyházi tagintézményének.

Iskolánk nagy hagyományokra tekint vissza a kozmetikus képzés területén, így méltó ügyfele ennek a kizárólagosan természetes alapanyagokat használó márkának.

Mint minden évben, most is örömmel tettünk eleget annak a kötelezettségünknek, hogy ellátogassuk a Budapesten üzemelő Ilcsi laboratóriumba. A cég minden évben jelentős összegű termékcsomaggal támogatja iskolánkat. Ezen kozmetikumok gyakorlati képzésen történő felhasználása nagymértékben hozzájárul a tanulóink szakmai fejlődéséhez.

A helyszínen Molnár Ferenc, a cég vezetője feltárta előttünk a kozmetikus szakma felelősségét, szépségét. Megismertetett bennünket Ilcsi néni filozófiájával, amely röviden így hangzik: „egyszerű és természetes”. A cég hisz abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Laborlátogatásunk során saját szemünkkel győződhettünk meg arról, hogy az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvizekből készülnek.

Bízva a további sikeres együttműködésben és jó partner kapcsolatban, hű tisztelettel:

A nyíregyházi kozmetikus tanulók és oktatóik

A látogatáson készült képek itt láthatók: https://bit.ly/2BWO8Jj

Tags: , ,
Menü