Az ötéves jubileumi PÉNZ7 eseményei iskolánkban

A fiatalok pénzügyi és vállalkozói tudatosságának fejlesztését célzó nemzetközi rendezvénysorozatot 2019. február 25. – március 01. között rendeztük meg a Szent Bazil Görögkatolikus Középiskolában, Nyíregyházán.

Az idén ötéves jubileumát ünneplő témahét középpontjában az „Okosan a befektetésekről” valamint a „Problémafelismerés és üzleti ötlet” témák állnak.

A PÉNZ7 interaktív tanóráinak lényege, hogy az egyes korosztályok sajátosságait figyelembe véve, játékosan és élményszerűen mutassák be, adják át a felelős döntésekhez szükséges ismereteket.

A témahét keretein belül a 9-14. évfolyamos diákok animációs filmek, élménypedagógiai módszerek és e-learning tananyagok segítségével ismerkedtek meg a befektetésekkel illetve meríthettek ötleteket üzleti vállalkozások indításához.

Mivel a „Gazdálkodj okosan!” társasjáték már jelentősen veszített népszerűségéből, ezért megszerzett „tudásukról” a Z-generáció számára nélkülözhetetlen mobil telefonokon futó online-alkalmazások segítéségével adtak számot a fiatalok.

Ludman Renáta, Tóth András szaktanárok

Néhány kép a programról a facebookon látható!

Tags: ,
Menü