Ballag már a vén diák

A Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola Debrecen, Bán utcai Tagintézménye 2019. május 3-án elbúcsúztatta végzős diákjait.

Az ünnepség kezdetén a tanulók a feldíszített osztálytermekben gyülekeztek, majd az utolsó kicsengetés után felsorakoztak az iskola udvarán.

A 2018/2019-es tanévben a Kisgyermekgondozó-, nevelő, Pincér, Szakács és Vendéglátó eladó osztályok ballagtak.

Az alsóbb évfolyamok nevében Nagy Viktória és Lólé Regina Kiara 9. osztályos szakács tanulók búcsúztak. Szilágyi Gábor igazgató atya és Kiss László atya szívhez szólóva köszöntötték a diákságot és a vendégsereget.

A Kisgyermekgondozó-, nevelő osztályból kitartó munkájáért és példamutató magatartásáért jutalomban részesült: Faragó Alexandra, Gaál Nóra, Nagy Zsófia Debóra, Rácz Evelin és Szodrai Lilla.

A Szakács osztályból példamutató magatartásáért és szorgalmáért jutalomban részesült Piroska István.

Mint minden évben, ballagási ünnepségünk keretében díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákjainkat és tanárainkat az “Év Diákja” és “Év Tanára” kitüntető címekkel.

Az Év Diákjának idén Piroska István szakács tanulót választottunk, aki nemcsak tanulmányi eredményével, hanem példamutató magatartásával érdemelte ki ezt a címet.

Az Év Tanára címmel Kocsárdiné Juhász Zsuzsanna tanárnőt jutalmaztuk, aki munkáját nagy odaadással és szakmai elhivatottsággal végzi. Tanítványai tisztelik, szeretik és sokat tanulnak tőle.

Díjazottjainknak szívből gratulálunk, diákjainknak pedig sok sikert kívánunk a szakmai vizsgákhoz és az élet nagy kihívásaihoz!

Készítette: Peténé Hegedűs Judit, tagintézmény vezető-helyettes

A ballagás képeit itt láthatjuk: http://bit.ly/2HurOtm

Tags: , , , , ,
Menü