Az oktatás folytatódik!

Az iskola bezár, de az oktatás folytatódik!

A tanítás új oktatási munkarendben folytatódik. Az egységes és összehangolt eljárás biztosítása érdekében szombaton az iskola vezetés a fenntartóval közösen tanácskozást tartottak. A tanulók nem lesznek túlterhelve. Lesznek kötelező és ajánlott feladatok. Figyelembe vesszük, hogy egy családban több kiskorú gyermek is lehet.

Információk az Online oktatási rendszerrel kapcsolatban:

Online oktatási felület: lecke.szentbazilszakkepzo.hu

Felhasználónév: csoportazonosító (kötőjelek és per jelek nélkül kisbetűvel) + vezetéknév első három karaktere ékezetek nélkül kisbetűvel + keresztnév első három karaktere ékezetek nélkül kisbetűvel + születésnap. Például Balogh Judit aki a 09/BP-N/2019 csoport tanulója és  2003.03.13. napján született, felhasználóneve: 09bpn2019-baljud13

Jelszó: Diak+születési év+felkiáltójel, a fenti példa alapján Balogh Judit jelszava: Diak2003! Első bejelentkezéskor a jelszavakat meg kell változtatni.

Amennyiben nem tud bejelentkezni kérjük jelezze az info@felveteliiroda.hu email címen, vagy telefonon. Segítséget a bejelentkezéshez az alábbi telefonszámokon kaphat:

Tájékoztatás

Kedves Szülők és Tanulóink,

Március 13-án, pénteken este a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor bejelentette, hogy a diákok 2020. március 16-tól, hétfőtől további intézkedésig az iskolákat nem látogathatják. 

Az ülésen a következő döntések születtek:

  • Mostantól az iskolával kapcsolatos információ és tájékoztatás kizárólag az Iskola honlapján és Facebook oldalán érhető el. Kérjük, ezért minden nap keressék fel honlapunkat.
  • A pedagógiai információkat az osztályfőnököktől kapják meg e-mail-ben és egyéb online fórumokon.
  • A tanuláshoz szükséges anyagokról a hétfői nap folyamán tájékoztatjuk a tanulókat és családjukat.

Az iskolatitkárok, gazdasági iroda és az iskolavezetés továbbra is minden nap elérhető telefonon, e-mailen. 

Telefonon Hétfő Péntek 9:00 -15:00 óra között

Szokatlan, váratlan helyzet alakult ki. Nincs szükség a pánikra, a megoldásra kell törekedni. Az út nehéz lesz, az elkövetkező hetekben nem fogjuk tudni használni a rutint, a gyakorlatot, a tapasztalatainkat. A legnehezebb az lesz, hogy ezek szokások, amelyeket meg kell változtatni. Ezekre nincsenek emlékeink, amelyet előhívhatunk, nincs tapasztalatunk. Ezt el kell fogadni, hogy ez egy drasztikus innováció, de erre most szükség van. Ez az átalakulás a szokások megváltoztatásával jár. A szokások megváltoztatása hosszú folyamat kemény munkával. Most pedig azonnal neki kell látnunk, nincs lehetőségünk a halasztgatásra. Ezért mindenkinek sok türelmet és kitartást kívánok. A sikerhez tudatosság, tervezettség kell. Enélkül nem fog menni. Ez most szükséges, ami nemcsak a tanulók neveléséből áll, hanem a saját szokásaink megváltoztatásával is foglalkoznunk kell, így dupla feladatot kaptunk.

Legfőbb célunk áthidalni ezt a nehéz időszakot közösen és a lehető leghamarabb visszatérni a megszokott iskolai hétköznapokhoz.

Legyenek türelmesek egymáshoz! Vigyázzanak egészségükre!

Tags: , , ,
Menü