Esélyt a Jövő generációjának!

Szent Bazil Középiskola Esélyt a Jövő generációjának! Hírek Nyíregyházi Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus KözépiskolaA Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Tagintézménye nyíregyházi telephelye, a több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező OTP Fáy András Alapítvány az „Esélyt a Jövő generációjának!” előadás – sorozat 2017. október 20-án megrendezésre került rendezvényén, a 13. évfolyamos vám,- jövedéki és termékdíj ügyintéző osztály tanulóival képviseltette magát.

Az esemény középpontjában a középiskolás diákok pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteinek bővítése áll, ami illeszkedik a kor társadalmi elvárásaihoz, másrészt folyamatosan igazodik a tinédzsereket érintő trendekhez.

A diákok két csoportban, szeminárium jellegű foglalkozás keretében, interaktív modulok közbeiktatásával vettek tevékenyen részt a tréningen, amely – most első alkalommal – környezetgazdálkodás témakörben került megrendezésre.

Minden jelenlévő hasznos ismeretekkel és több napra való új impulzussal gazdagodva állt fel az előadás végén, azt remélve, hogy hamarosan ismét részese lehet az alapítvány következő kurzusának.

Tags:
Menü