Telefonszámunk
E-mail címünk
Közösségeink

Szakács

Szoktad nézni a Séfek séfe műsort? A Szendrei Bence nálunk tanult,  szerepelt benne és saját műsort is kapott. Azt az érzést adom, amikor a vendégeknek ízlik, amit főztem.   #Balatonimunka #Szakácsvagyok #Pénzkeresés #Buli #Barátok Ez várhat Rád a Szakács képzéssel. Mehetsz hajóra dolgozni vagy csak a helyi étterembe. Vagy nyiss egy büfét. Mindig emberek között leszel, a megélhetéseddel sem kell törődnöd ezentúl. Külföldön vagy itthon - csak a Te döntésed! Légy te a legjobb!

A gyakorlaton munkabért kapsz. 8 általános kell hozzá, és jár Neked ösztöndíj is már 9.-től. Nem kell fizetned semmit, hogy szakmát tanulj. A vizsgán pedig csak gyakorlati és írásbeli lesz. Pályázhattok az Útravalóra is.

Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium
OM:031238 Ny.sz.: 00001/2012-014
Középszintű szakképesítés | Turizmus - vendéglátás szakmacsoport | OKJ: 410132305
Szakács képzés az alábbi formában indul Nyíregyházán:
8. osztály elvégzésére épülő szakképző iskola NAPPALIN
Képzési forma: Nappali | Induló évfolyam: 09 | A képzés INGYENES!
REGISZTRÁCIÓ
0.-Ft
KÉPZÉS
0.-Ft
VIZSGA
0.-Ft
ÖSSSZESEN
0.-Ft
Időtartam: 36 hónap óraszám: | 175 óra nyári gyakorlat Intenzitás: heti 5 nap
Csatlakozhat egy folyamatban lévő csoporthoz! Nyelv: Angol
CSOPORT AZONOSÍTÓ: 09/NS-N/2020

A szakképző iskola 9. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik általános iskolai tanulmányaikat sikeresen befejezték és 3 év alatt szakmát szeretnének szerezni. A szakképző iskola három éves, itt képezzük a szakmák mestereit. Az ágazati ismereteket adó első év után történik a szakmaválasztás. A következő két évben duális képzés formájában, elsősorban vállalatoknál vállalkozóknál tudod elsajátítani a szakmai ismereteket. A 8. évfolyamra épülő képzéseinkre felvételi vizsga nincs. A jelentkezés az általános iskolai jelentkezési lapokon, a felvétel az év végi eredmények alapján történik.

Jelentkezéshez szükséges: Orvosegészségügyi alkalmassági vizsgálat,Pályaalkalmassági követelmények
Vizsga részei: Központi írásbeli vizsgatevékenység [Interaktív]Gyakorlati vizsgatevékenység [Gyakorlati] Projektfeladatok
Továbbképzési lehetőségek: "Érettségire felkészítő " elnevezésű képzés
Képzés célja:
Miért jelentkezz hozzánk: Gazdag tanórán kívüli programokon lehet részt venni. Az iskolán belül továbbtanulási lehetőség van esti képzéseken. Dinamikusan fejlődik az iskola, tanáraink korszerű oktatástechnikai eszközökkel tanítanak. Jelentkezés határideje: A jelentkezőket jelentkezés sorrendjében vesszük fel iskolánkba, az osztály maximális létszámának eléréséig vagy tárgyév augusztus 31. napjáig. Jelentkezés feltételei: Regisztrációs díj befizetése, jelentkezési lap kitöltése a Felvételi irodában. Az egyes szakképesítéseknél megjelölt jelentkezési feltételek megléte, az előképzettséget igazoló dokumentumok, és személyi okmányok (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, taj-kártya, oktatási azonosító igazolvány) eredeti és másolati példányainak bemutatása. Jelentkezés módja: Jelentkezést csak az általános iskolán keresztül vagy személyesen fogadunk el. Felvétel, beiratkozás: A felvétel a jelentkezések sorrendjében, illetve tanulmányi eredmény alapján történik. Felvett tanulóinkat levélben és/vagy telefonon értesítjük a beiratkozás időpontjáról. Egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat szükséges, melyet az iskolaorvos végez. Gyakorlat: A gyakorlati oktatás az iskoláink tanműhelyében, külön térítés nélkül történik! Nappali tagozatra jelentkezhet: Még nem rendelkezik iskolarendszerben szerzett, állam által finanszírozott szakképesítéssel. A tanuló attól az évtől kezdődően, amikor a 25. életévét betölti, kizárólag felnőttoktatásban kezdhet új tanévet.  Nappali tagozaton tanuló diák jogosult: családi pótlék, árvaellátás, diákigazolvány, ingyenes orvosi ellátás igénybevételére. Oktatás időpontjai: heti öt alkalommal, általában délelőtt. Regisztrációs díj: Jelentkezéskor fizetendő. A regisztrációs díjat a jelentkezés visszavonása esetén nem áll módunkban visszafizetni! Ha a képzés indulása bármely okból meghiúsul, úgy visszatérítjük a regisztrációs díjat. Ösztöndíj lehetőség: A szakképzésben résztvevők ösztöndíjat kaphatnak, amelyek mértéke a tanulmányi eredményétől függ.   TANDÍJ: NINCS! Vizsga díj: NINCS!
Menü