Szalagavató a kisvárdai Telegdiben 2015/2016

folder_openHírek

Nagyszabású rendezvényre került sor 2016. február 05-én, a kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában. A végzős Irodai asszisztens, Számítógép-szerelő, karbantartó és Gyakorló fodrász osztályok tanulói szalagavatójukat ünnepelték a Várszínház és Művészetek Házában.
Szent Bazil Középiskola Szalagavató a kisvárdai Telegdiben 2015/2016 Hírek
Már hetekkel, hónapokkal lázas készülődés folyt, hogy a műsorszámok ötletesek és színvonalasak legyenek. A diákok örömet akartak szerezni tanáraiknak, szüleiknek, barátaiknak és nem utolsó sorban saját maguknak. A két, illetve három év alatt jól összekovácsolódott csapatokról van szó, hiszen számos élményteli kirándulás, iskolanap, vetélkedő, szórakoztató program, iskolai rendezvény van mögöttük. A szalag egy kis szimbólum, amely jelzi, hogy az idő bizony elszaladt, egy korszak hamarosan véget ér, viszont egy nagy megmérettetés, jelen esetben a szakmai vizsga még előttük áll. A szalagavató produkciói között leginkább táncegyveleggel találkozhattunk, hiszen az mindig felpezsdíti a közönséget, de műsort adtak a „lakodalmas bulihulligánok” is, akiknek tagjait a számítógép-szerelő, karbantartó szakos fiúk alkották. Igazi mulatság volt a színpadon a megfelelő kellékekkel együtt. Minden osztály készült búcsúdallal, amelyek nagyon meghatóak voltak, ezt az érzést csak növelte, amikor a kivetítőn az osztályok legszebb iskolai pillanatai jelentek meg, amelyekből bizony volt bőven. Az osztályfőnökök büszkék voltak diákjaikra, hiszen a produkciók igazán színvonalasak lettek, a közönség pedig hatalmas tapssal jutalmazta azt a sok-sok készülődést, amelynek megkoronázása volt a szalagavató napja.

Oroszné Radóczi Erika
osztályfőnök, szaktanár

Tanulói vélemények:
„Nagyon vártuk már a pénteki napot. Igaz, bevallom, egy kicsit izgultunk, de ennek ellenére nagyon jól sikerült az előadás.” (11. évfolyamos Számítógép-szerelő, karbantartó szakos tanuló)
„Eljött a szalagavató napja, amit mindenki izgatottan várt már hónapok óta. Több osztály bemutatta a műsorát, köztük mi is. Minden előadás érdekes volt, a közönség ujjongással fejezte ki tetszését. Osztályunk egy vidám esküvőt adott elő, vicces jelenetekkel, táncpárbajjal. Az osztályfőnökünk is csatlakozott hozzánk, hogy segítsen a produkció sikerességében. Jót mulattunk a színpadon mindannyian.” (Pécsi Tibor, 11. évfolyamos Számítógép-szerelő, karbantartó szakos tanuló)
Még több kép: http://on.fb.me/1QaHdf2

Tags: , , , ,
Menü