Az OSZKTV és a kisvárdai Tessedik

folder_openHírek

Ebben az évben is megrendezésre kerül az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny, amelyre 9-10. évfolyamos diákok jelentkezését várják a szervezők.
Szent Bazil Középiskola Az OSZKTV és a kisvárdai Tessedik Hírek

A Suliszerviz Pedagógiai Intézet a következő tantárgycsoportokból kívánja összemérni a tanulók tudását minden évben: Humán, Reál, Közismereti komplex. A kisvárdai Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium 10 lelkes diákja készült a megmérettetésre a humán tantárgyak köréből. Szaktanárként nekem jutott az feladat, hogy felkészítsem és segítsem a 9. évfolyamos tanulókat. Az első fordulónak a szakiskolák a színhelyei. Sikeres továbbjutás esetén pedig értesítik az iskolákat a regionális forduló helyszínéről. Tanítványaim és én egyaránt lelkesen készültünk az előttünk álló feladatra. Bízunk benne, hogy kemény munkánk meghozza a kívánt sikert!
 
Balázs Anita
magyar nyelv és irodalom – történelem szaktanár
felkészítő tanár
Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium, Kisvárda
 
Tanulói vélemények az OSZKTV iskolai fordulójáról:
 
„Nagyon izgultam a verseny előtt. Úgy érzem, hogy sokat rontottam is, mert figyelmetlen voltam.” (Lakatos Éva, 9. évfolyamos eladó szakos tanuló)
 
„Nehéz volt számomra a történelmi rész, a magyarhoz kapcsolódó feladatokat könnyűnek tartottam. Remélem, hogy az eredményem elég lesz ahhoz, hogy továbbjussak.” (Ferencz Anikó, 9. évfolyamos vendéglátó- eladó szakos tanuló)
 
„Sokat hibáztam, de nem azért, mert nem tudtam, hanem figyelmetlen voltam az izgulás miatt. De a legközelebbi versenyen már magabiztosabb leszek!” (Székely Miklós Patrik, 9. évfolyamos vendéglátó- eladó szakos tanuló)
További képek: http://on.fb.me/1QjLONe
 
 

Tags: , , , , ,
Menü