Bazilos közös örömök

Minden iskola életében vannak különleges pillanatok, melyekre évekkel később is szívesen emlékeznek vissza. A Szent Bazil Görögkatolikus Technikum életében a 2024 áprilisi időszak minden bizonnyal emlékezetes lesz, hiszen zsinórban egymást követő két nap iskolánk beírta magát a szakmai elit közzé.
Ilosvayné Orosz Mónika nyíregyházi mesterkozmetikus oktatónk és tanítványa, Sarka Evelin 14. évfolyamos kozmetikus technikus tanulónk a Szakmasztár verseny országos döntőjében 2. helyezést hoztak el április 26.-án, Budapesten.
Majd másnap, Szombathelyen a kisvárdai tagintézményünkből Balázs Anita tanárnő tanítványai közül Várszegi Ádám az OSZKTV országos humán tantárgycsoport versenyén 1. helyezést, Varga Barbara a 15. helyen, Tángyes Szidónia a 17. helyen végzett.
Köszönjük, hogy Kocsis Fülöp érsek-metropolita ellátogatott intézményeinkbe Kisvárdán és Nyíregyházán. Köszönet Leleszi Tibor kisvárdai polgármester úrnak, hogy tiszteletét tette iskolánkban és külön elismerésben részesítette a díjazottakat. Érsek atya egy kötetlen beszélgetés és közös hálaadás keretein belül megerősítette tanulóinkban és felkészítő tanáraikban a hitet, hogy jó úton járnak és megköszönte nekik az iskoláért tett szolgálatukat.
Együtt.Érzéssel.Együttérzéssel.

Tags: , ,
Menü