A debreceni irodai asszisztensek országos és nemzetközi versenysikere

folder_openHírek, Versenyereredmények

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola diákjai az elmúlt évekhez hasonlóan sikeresen szerepeltek a 2016. évi Teöreök Aladár országos tanulói gép- és gyorsíró versenyen, melyen a 14/DI-N/2014. osztály tanulói közül gyorsírás D kategóriában az első három helyen szerepel: Szabó Erika, Dihen Anita Ilona és Gerstneker Anett.
Szent Bazil Középiskola A debreceni irodai asszisztensek országos és nemzetközi versenysikere Hírek Versenyereredmények

A gépírás verseny eredményeire is büszkék lehetünk, a diákok sikeresen vették az akadályokat a verseny folyamán és az ifjúsági kategória, haladók csoportjában eredményesen szerepelt: Nagy Mónika, Gerstneker Anett, Győri Kitti, Dihen Anita Ilona, Rácz Dóra, Tar Petra és Magyar Bettina. Az országos iskolák közötti csapatversenyben a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola a 31. helyen végzett Nagy Mónika, Gertsneker Anett és Győri Kitti eredményei alapján.
Szintén lezárult az idei Intersteno elnevezésű gépírás világverseny, melyen irodai asszisztens tanulóink sikeresen vettek részt. 769 versenyzőből mindössze 16 írt hibátlanul a tíz perc alatt a 17 és 20 év közötti versenyzőkből, Gerstneker Anett is ezt a szintet hozta 2110-es leütésszámával. Mellette Tóth Enikő is eredményes versenyt tudhat maga mögött, hiszen 2660 leütést produkált.
Eredményükhöz ezúton is gratulálunk.
Írta: Deák-Ficzere Petra, felkészítő tanár, osztályfőnök
A verseny eredményességéről, a trófeákról további képek itt: http://bit.ly/29pGDwJ

Képzési infó:
A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola a 2016/2017. tanévben ingyenes, iskolai rendszerű gyógy- és sportmasszőr képzést indít, amelyre várjuk az érettségi bizonyítvánnyal rendelkező diákok jelentkezését. Diákjaink a kötelezően előírt gyakorlatukat a kiválóan felszerelt egészségügyi demonstrációs termünkben, valamint masszázs tanműhelyünkben, továbbá a gyakorlati képzésben közreműködő hotelek wellness-részlegein teljesíthetik.
Az elméleti képzés helyszíne: Nyíregyháza, a gyakorlati képzés helyszíne: Debrecen.
A gyógy- és sportmasszőr képzésre jelentkezni személyesen a Nyíregyháza, Nyár u. 10., valamint a Debrecen, Postakert u. 2. szám alatti felvételi irodánkban lehet:

Kapcsolat – Visszahívás

Tags: , , ,
Menü