Tanévnyitó Kisvárdán 2018 szeptember

Szent Bazil Középiskola Tanévnyitó Kisvárdán 2018 szeptember Hírek Kisvárdai Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A kisvárdai Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola 2018. szeptember 03-án tartotta tanévnyitó ünnepségét.

Az új tanév új kihívásokat tartogat mind a diákoknak, mind a pedagógusoknak. Az eddig nagy népszerűségnek örvendő szakok mellett újak is megjelentek a képzési palettán, úgymint az érettségire épülő Pénzügyi-számviteli ügyintéző és a Kereskedő szak. Előbbi nappali tagozaton, az utóbbi esti tagozaton indult.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a végzett tanulóink a munkaerőpiac aktív résztvevői lettek, és a folyamatos visszajelzések azt mutatják, hogy az élet bármely területén sikeresen megállják a helyüket, legyen szó vendéglátásról, szépészetről, irodai tevékenységről vagy akár kereskedelmi foglalkoztatásról.

A tanév szigorú rendjét idén is színes események teszik változatossá. Már csokorba gyűjtöttük az előttünk álló programokat, melyek megvalósításához diák, szülő és pedagógus közös együttműködésére – csakúgy, mint az elmúlt évek során -, idén is szükség lesz. Bízunk abban, hogy a 2018/2019-es tanév is eredményesen végződik, és a tudás megszerzése mellett a diákok élményteli programokkal, lelki feltöltődéssel gazdagodnak.

Munkánkhoz kívánunk erőt, jó egészséget és Isten áldását.

Nevelőtestület, Kisvárda

Tags: , , , , , , , , ,
Menü