Környezetgazdálkodás, trend, divat és üzlet

Szent Bazil Középiskola Környezetgazdálkodás, trend, divat és üzlet Hírek Nyíregyházi Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Tagintézménye nyíregyházi telephelye, a több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező OTP Fáy András Alapítvány az „Esélyt a Jövő generációjának!” előadás – sorozat keretében 2018. szeptember 18-án és 25-én, valamint október 3-án és 9-én, továbbá november 27-én és  megrendezésre kerülő rendezvényein, a 9. 10. 11. évfolyamos szakács és pincér, a 13. évfolyamos vám,- jövedéki és termékdíj ügyintéző, illetve a 14. évfolyamos kozmetikus és fodrász osztályok tanulóival képviseltette magát.

Az esemény középpontjában a középiskolás diákok környezetgazdálkodási, üzleti, trendekkel és a divattal kapcsolatos ismereteinek bővítése áll, ami illeszkedik a kor társadalmi elvárásaihoz, másrészt folyamatosan igazodik a tinédzsereket érintő tendenciákhoz.

A diákok egy-egy alkalommal két csoportban, szeminárium jellegű foglalkozás keretében, interaktív modulok közbeiktatásával vesznek tevékenyen részt a tréningen.

Minden jelenlévő hasznos ismeretekkel és több napra való új élménnyel gazdagodva fejezi be az előadást, azt remélve, hogy hamarosan ismét részese lehet az alapítvány következő kurzusának.

A programon készült képek itt láthatók:

Tags: , , , , , ,
Menü