Debreceni pénzügyes Bazilosok a nemzetközi élvonalban!

Véget ért a NN és a JAM közös Társadalmi Innovációs Versenyének hazai döntője! 10 diákcsapat igyekezett a legjobb ötletet bemutatni a NN Biztosító Társadalmi Innovációs Versenyén, ahol egy nagyszerű társadalmi vállalkozással, igazán jó teljesítménnyel bebiztosíthassák győzelmüket és képviselhessék Magyarországot 2022. június 21-én a nemzetközi versenyen.

A debreceni Szent Bazil Görögkatolikus Középiskolából 3 csapat 13 nappali pénzügyi-számviteli ügyintéző és 3 csapat 14 nappali pénzügyi-számviteli ügyintéző osztály tanulói képviseltették magukat.

Akik a legjobbak közül kerültek ki és szerezték meg az ELSŐ HELYET az országos döntőben, azok nem mások, mint: a „Fiatal Innovátorok” Horváth Attila és Györfi József személyében. A fő ötletük az alkohol szondához kötött indító rendszer technológia kidolgozása volt. A „Fiatal Innovátorok” által fejlesztett termék képes megakadályozza azt, hogy gépkocsit vezető személy alkoholos befolyásoltság alatt vezessen.

Nagyon büszkék vagyunk rátok és sok sikert kívánunk a debreceni Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola „Fiatal Innovátorok” csapatának a nemzetközi versenyen!

Junior Achievement Magyarország írása

Tags: , ,
Menü