Telefonszámunk
E-mail címünk
Közösségeink

Szolnok – Legkapósabb OKJ-s szakmák és érettségi INGYEN!

Várunk szakképző iskolába, tanulj velünk, szerezz szakmát családias iskolánkban. Mert számít, hogy mennyit fogsz keresni. Ha szakmád van, szakképzett munkabért kapsz és nem kell közmunkásnak állnod. Amíg tanulsz, addig is részesülsz ösztöndíjban, a gyakorlati képzésnél pedig munkabért kapsz már most. Ha megvan a szakmád, érettségizz le!

Ha a technikum, ami tetszik Neked, az egészségügyben már most megvan a helyed szakképzett munkaerőként. Arra számíthatsz, hogy a fizetésed is ennek megfelelő besorolású lesz. Jelentkezz, hogy munkába állhass a lehető leghamarabb. Rád is várnak az egészségügyben! A gyakorlati helyed már meg is van. Az egészségügyi ágazatban most a legnagyobb a munkaerő kereslet. Jelentkezz, hogy munkába állhass a lehető leghamarabb. Rád is várnak az egészségügyben!

Ne feledd, szakemberekre mindig szükség lesz! Iskolánban közösségi programok, tánc, robotika, nyelvi szakkörök, önfejlesztő klubok ingyenesen, hogy szeress iskolába járni.

Nappali képzés, felnőttképzés Szolnok

Nappali képzésben vagy esti tagozaton is tanulhatsz OKJ szakmát ingyen. Estin felső korhatár nincs.

Érettségi Szolnok

Érettségizz le Iskolánkban és tanulj  egy vagy két OKJ szakmát ingyen.

Jelentkezz MOST, hogy beleférj a keretszámba!

Bazilosnak lenni egy élmény, amit soha nem fogsz elfelejteni.  Ha már tudod, hogy milyen szakmát szeretnél tanulni, klikkelj alul a képzésre és jelentkezz minél előbb. Ha még gondolkozol és tájékozódni szeretnél, hívd Zsuzsit, aki mindenben segítségedre lehet!

Pincér-vendégtéri szakember
Turizmus - vendéglátás szakmacsoport
Szakács
Turizmus - vendéglátás szakmacsoport
Szociális gondozó és ápoló
Szociális szakmacsoport
Kereskedelmi értékesítő
Kereskedelem szakmacsoport
Gyakorló Ápoló
Egészségügy szakmacsoport
Érettségire felkészítő
Gimnázium
Menü