Ünneplőbe öltöztette az iskolát a kisvárdai Irodai asszisztens osztály

folder_openHírek

A kisvárdai 11. évfolyamos Irodai asszisztens osztály november végén úgy gondolta, hogy a téli hangulatot, és vele együtt a decemberi ünnepkört az iskola dekorációjában is kifejezésre akarja juttatni. Mivel a tanítási napjaik nagy részét a számítástechnikai tanteremben töltik, szinte a kis irodájuknak tartják a helyiséget (gépelnek, hivatalos leveleket, jegyzőkönyveket készítenek stb.), ezért első számú feladatuknak annak feldíszítését tekintették, majd utána az iskola aulája következett. A különböző anyagok, eszközök megvásárlása után a diákok nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába, amely természetesen, mint minden más közös összefogás, még jobban összekovácsolta a társaságot. A végeredményben a téli élményvilág sok szimbóluma megjelenik, s jelzi az iskolába belépők számára, hogy közeledik az év legszebb ünnepe, a karácsony, és ezzel együtt a tanulóink nagy örömére a téli szünet is.

készítette: Oroszné R. Erika osztályfőnök
Tanulói vélemények:

„Az osztályunk kitalálta, hogy díszítsük fel a tantermünket. Mivel ez nagyon tetszett az osztályfőnökünknek, az iskola aulájának dekorálását is bevállaltuk. Szerintem nagyon szép lett, és örülök neki, hogy mi készíthettük. Közben pedig jókat beszélgettünk egymással.” (B. A.)
„Pénteken nagy lelkesedéssel láttunk neki az aula feldíszítéséhez. Vidám hangulatban telt az a pár óra, amíg szép téli ruhába öltöztettük az iskola belsejét. Én nagyon jól éreztem magam munka közben, és remélem, másoknak is tetszik a látvány.” (R. E.)

[nggallery id=176]
Tags: ,
Menü