Eladók szintvizsgája a kisvárdai Tessedikben

folder_openHírek

A 9. évfolyamos Eladó szakos tanulók szintvizsgájára 2016. március 21-én került sor a kisvárdai Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban.
Szent Bazil Középiskola Eladók szintvizsgája a kisvárdai Tessedikben Hírek

A tanulók vegyes érzelmekkel várták a vizsgát, némelyikük nagyon izgult, míg mások magabiztosak voltak, és nagyon akarták, hogy sorra kerüljenek. 28 tanuló tett sikeres szintvizsgát, közülük négyen oklevelet is kaptak kimagasló teljesítményükért, akikre az egész osztály, illetve a tanárok is nagyon büszkék. Dicséretben részesült: Kasza Vivien, Volkó Anita Petra, Horváth Olivér és Pongó Dániel. A szintvizsga feladatai közé tartozott a zöldségek, gyümölcsök pontos mérése, ajándék csomagolása, mikrohullámú sütő bemutatása és ruházattal, tárolással, környezetvédelemmel kapcsolatos kérdések is megjelentek a feladatok között. A kezdeti izgalom ellenére mindenki sikeresen zárta a napot, és így már külső gyakorlatra is mehetnek, ahol valós szituációkban próbálhatják ki magukat. Mindannyiuknak gratulálunk!
Dankánics Edina, osztályfőnök
 
Tanulói vélemények:
„Mindnyájan nagyon vártuk ezt a napot. Nagyon izgultunk, mivel ez volt az első vizsgánk. Sokat készültünk rá, év elejétől gyakoroltunk.” (Lakatos Éva, 9. évfolyamos Eladó szakos tanuló)
„Sokat készültünk erre a napra. Tanáraink felkészítésének köszönhetjük sikeres eredményeinket.” (Volkó Anita Petra, 9. évfolyamos Eladó szakos tanuló)
„Számomra ez a nap nagyon stresszes volt, mivel nagyon izgulós vagyok. Ennek ellenére kimagasló eredményt értem el.  Sokat tanultam a vizsgára, ezért könnyen megbirkóztam a feladatokkal. Köszönöm a felkészítő tanáraimnak a fáradságos munkáját.” (Kasza Vivien, 9. évfolyamos Eladó szakos tanuló)
További képek a vizsgáról itt: http://bit.ly/1TTjsvm

Tags: , ,
Menü