Kisvárdai Telegdisek is elismerésben részesültek a pedagógus napon

folder_openHírek
Kisvárda Város Önkormányzata 2016. június 6-án, a hagyományokhoz híven pedagógus napi ünnepséget rendezett a Várszínház és Művészetek Házában.
Szent Bazil Középiskola Kisvárdai Telegdisek is elismerésben részesültek a pedagógus napon Hírek

Ez alkalomból elismerésben és értékes ajándékban részesítették azokat a diákokat és felkészítő tanáraikat, akik a különböző megyei, országos és nemzetközi versenyeken eredményesen szerepeltek és öregbítették a város hírnevét az idei tanévben.

A díjak átadása mellett színvonalas programokról is gondoskodtak a rendezvény szervezői: kiváló tánc- és énekprodukció, illetve szavalat színesítette a műsort. A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola részéről Balogh Barbara, Irodai asszisztens szakos tanuló, és Oroszné Radóczi Erika felkészítő tanár, szaktanár, osztályfőnök állt színpadra és vehette át a megérdemelt jutalmat a szakmai versenyeken elért kimagasló teljesítményért.
Ezúton is köszönjük Kisvárda Város Önkormányzatának a meghívást, az elismerést és az értékes ajándékot. A továbbiakban is törekszünk arra, hogy iskolánk és városunk hírnevét a különböző versenyek által elért eredményekkel öregbíthessük.
Nevelőtestület, Kisvárda
Tags: ,
Menü