Az iskola a második otthonunk

Szent Bazil Középiskola Az iskola a második otthonunk Hírek Nyíregyházi Tagintézmény Szent Bazil Görögkatolikus KözépiskolaA Szent Bazil Középiskola nyíregyházi tagintézményének nevelőtestülete a 2017/2018. tanévben meghirdette a teremdekorációs versenyt, melynek célja környezetünk esztétikusabbá tétele tartalmilag és formailag is igényes dekorációkkal.

További elvárás volt, hogy a tantermek tükrözzék az osztály szakmájának minél több jellegzetességét, így is bemutatva azt a „nagyközönségnek”.

A felhívás sikerét jelzi, hogy minden osztály lelkesen munkához látott, és igyekezett minél kreatívabb, ízlésesebb dekorációkat készíteni a tantermekbe. Különböző technikák, anyagok megvalósítási és szemlélet-módok szemtanúja lehetett a figyelmes szemlélő.

Az elkészült művek általában hűen tükrözték az osztályok eredeti elgondolásait, de néhány esetben – mint az a zsűri tagjai később megtudták – menet közben is történtek változtatások, fejlesztések.

Az értékelés során a nevelők mindegyike leadta szavazatát az általa három legjobbnak tartott tanterem dekorációra, figyelembe véve az osztályterem addigi virágkészletét, adottságait, az ötletek sokféleségét és még azt is, hogy az osztályból hány tanuló vett részt a megvalósításban.

Végül szoros versenyben a 13-os vám, jövedéki és termékdíj ügyintéző osztály kapta a legtöbb szavazatot, megelőzve a 9-es szakács és pincér szakos tanulókat.

Köszönet minden pedagógusnak, és diáknak, akik segítettek ezáltal még szebbé varázsolni egyébként is impozáns épületünk termeit!

A dekorálásról a képek itt láthatók: http://bit.ly/2hOIsX1

Képzéseink: http://szentbazilszakkepzo.hu/kepzesek

Tags: , ,
Menü